Portand portes industrial distribuidor oficial Angel Mir a Andorra la millor qualitat en portes Industrials comunitaires i xalets3

Portand.eu lider en portes industrials a Andorra treballa de fa molts anys amb Àngel Mir que va obrir mercats internacionals, fa molts anys convertint-se a mitjans dels 90, en líder europeu en portes industrials. Portand distribuïdor i manteniment de portes industrials i motors per a tota mena de portes és distribuïdor oficial d’Àngel Mir a Andorra on trobareu la millor qualitat en portes Industrials, portes per a comunitats i xalets industrials.

La trajectòria d’un líder: Al 1967, un jove treballador de la Bisbal d’Empordà (Girona) decideix muntar un taller de serralleria metàl·lica, que aviat va especialitzant-se en la fabricació de portes residencials. Aquest jove és Àngel Mir Darnaculleta i acaba de posar els fonaments de l’actual empresa Àngel Mir – Portes Bisbal SL. La passió per la innovació i el culte a la feina ben feta converteixen el taller local en una florent indústria d’àmbit nacional. 
 
A principis dels 80, la porta industrial es converteix en l’especialitat de la firma, que aviat domina el mercat. Noves plantes de producció, més i millors mitjans tècnics i una gran ampliació de plantilla, possibiliten a Àngel Mir obrir mercats internacionals, convertint-se a mitjans dels 90, en líder europeu en portes industrials. Aquest espectacular creixement s’ha anat mantenint progressivament fins a l’actualitat, on l’empresa està present a tots els tipus de sectors econòmics, segueix ampliant la gamma de productes i alhora, expandint a nous països la comercialització dels seus productes.
 
Durant els més de 50 anys d’història, Àngel Mir ha viscut l’evolució del mercat des d’una fabricació tradicional a un model productiu modern amb l’objectiu de satisfer, per sobre de tot, les necessitats del client. Per aquest motiu, tota la investigació, el desenvolupament i la innovació de les portes industrial, residencials i l’equipament logístic estan en funció dels requeriments i exigències de cada sector.