Cortines de PVC

Cortines de Lames PVC Si necessita fer-se amb cortines de lames de PVC, la nostra empresa és una de les més especialitzades dins d'aquest segment d'activitat tan especialitzat.
Cortines de Lames PVC Si necessita fer-se amb cortines de lames de PVC, la nostra empresa és una de les més especialitzades dins d’aquest segment d’activitat tan especialitzat.
Realitzem la fabricació i els lliuraments ràpids per a tot el territori nacional. Les nostres cortines de lames tenen una gran varietat d’aplicacions en l’aïllament acústic i tèrmic en empreses d’allò més divers (indústria càrnia, alimentació, hospitals, cuines, camions frigorífics, signatures navals i pesqueres, supermercats …). Així mateix, estem davant equips molt útils i eficaços per combatre els corrents d’aire, impedir l’entrada de brutícia i impureses a les instal·lacions, mantenir la temperatura en sales refrigerades … De fet, estem davant solucions ideals per reduir al mínim les pèrdues de temperatura en les diferents instal·lacions. Si necessita cortines de lames verticals, de PVC o acústiques, nosaltres som, sens dubte, la millor qualitat. La nostra experiència dins d’aquest segment d’activitat ens permet adaptar-nos per complet a les necessitats dels nostres clients. El PVC és un material que aporta un extraordinari comportament en termes de mal·leabilitat, resistència i durabilitat.