Portes tallafocs

Les portes tallafocs eviten la propagació d'incendis i permeten una ràpida evacuació de l'edifici. Aplicables en centres comercials, hospitals, aeroports, museus, .
Les portes tallafocs eviten la propagació d’incendis i permeten una ràpida evacuació de l’edifici. Aplicables en centres comercials, hospitals, aeroports, museus, .

Portes tallafocs: Les portes tallafocs eviten la propagació d’incendis i permeten una ràpida evacuació de l’edifici. Aplicables en centres comercials, hospitals, aeroports, museus, .

Tallafocs Corredera. S’adapten a totes les necessitat, nombroses opcions i fabricacions a mida, especialment dissenyades per tancar buits de grans dimensions.

Portes Tallafocs Guillotina EI2 – 60, 90, 120, 180, 240 – Les portes tallafocs amb obertura vertical tipus guillotina

Portes Tallafocs Peatonals EI2 – 60, 90, 120, 180    Seguint la normativa de seguretat en la construcció, aquestes portes resulten indispensables en tot edifici, cases, grans superfícies, fàbriques, hospitals, etc…, així com en qualsevol altre lloc en que es necessari nivells de seguretat contra incendis, assegurant la proteccio de persones, objecte i espais.    Disposem de diverses opcions de portes estàndards i de mides especials segons necessitats: 1 o 2 fulles. Manetes i pany amb clau. Mirilla opcional i barra antipànic. Tanca portes amb molla de tensió.

Portes tallafocs Inoxidables EI2 – 60, 90, 120, 180   Seguint la normativa de seguretat en la construcció, aquestes portes resulten indispensables en indústries càrniques, químiques, farmacéutiques, hospitals, etec., així com per a tot lloc que necessiti uns materilas d’aïllament resistents a la humitat alhora que una gran seguretat contra incendis.   Disposem de diverses opcions de portes estàndars i de mides especials…   Poden ser portes d’obertura vertical, tipus guillotina, correderes o batnet segons necessitat.