Portes super ràpides

Els avantatges de les portes super rapides Doble-Pass: - Versatilitat - Màxima seguretat - Rapidesa d'acció - Sistemes de comandament La porta super rapida Doble-Pass és idònia per a les necessitats de qualsevol indústria o local comercial. Està construïda amb panells de lona amb recobriment de PVC que llisquen lateralment i s'enrotllen a l'interior d'uns calaixos que, alhora, actuen com a marc portant de la porta. Les seves especials característiques li proporcionen una gran versatilitat de mides i usos així com un elevat nivell insonoritzat i d'aïllament. El seu sistema operatiu fa que la seva seguretat sigui total per als seus usuaris. Instal·lar una porta DOBLE-PASS és donar pas a una tecnologia que augmenta la capacitat operativa del seu equip industrial i, per tant, també de la seva rendibilitat.

Portes super ràpides. Els avantatges de les portes super rapides Doble-Pass: – Versatilitat – Màxima seguretat – Rapidesa d’acció – Sistemes de comandament
La porta super rapida Doble-Pass és idònia per a les necessitats de qualsevol indústria o local comercial.
Està construïda amb panells de lona amb recobriment de PVC que llisquen lateralment i s’enrotllen a l’interior d’uns calaixos que, alhora, actuen com a marc portant de la porta. Les seves especials característiques li proporcionen una gran versatilitat de mides i usos així com un elevat nivell insonoritzat i d’aïllament.

El seu sistema operatiu fa que la seva seguretat sigui total per als seus usuaris. Instal·lar una porta DOBLE-PASS és donar pas a una tecnologia que augmenta la capacitat operativa del seu equip industrial i, per tant, també de la seva rendibilitat.

Portes super ràpides Portes super ràpides. Els avantatges de les portes super rapides Doble-Pass: - Versatilitat - Màxima seguretat - Rapidesa d'acció - Sistemes de comandament