Portes automàtiques

Portes Automàtiques Andorra. Portand Andorra, es complauen a presentar-vos les darreres novetats en Portes automàtiques. Portes de "Bandera" ( especials per a garatges, xalets, torres, etc.), Portes Corredisses ( de tot tipus, per a indústries, magatzems, torres, etc.), Portes Basculants, adaptables a tot tipus de construcció

Portes Automàtiques Andorra. Portand Andorra, es complauen a presentar-vos les darreres novetats en Portes automàtiques. Portes de «Bandera» ( especials per a garatges, xalets, torres, etc.), Portes Corredisses ( de tot tipus, per a indústries, magatzems, torres, etc.), Portes Basculants, adaptables a tot tipus de construcció i a les vostres necessitats, tant pel disseny com pel funcionament, ja que s’han utilitzat les tecnologies més avançades.

Aquests productes poden ser metàl·lics i galvanitzats o de fusta. Portes enrotllables, es poden classificar en dos tipus: Portes Enrotllables Cegues, ideals per a indústries i particulars, i les Portes Enrotllables de Gelosia ( o de Varetes ) idònies per a comerços i també per a particular. Aquestes portes són metàl·liques, d’alumini i d’acer inoxidable.

Tots aquests productes els podeu escollir amb funcionament manual, amb el mínim esforç per a la seva utilització, o bé amb funcionament automàtic, amb selector de clau, amb targeta magnètica o comandament a distància, amb la comoditat que suposa no haver de baixar del vostre vehicle.

Els sofisticats sistemes de seguretat amb què compten les nostres portes garanteixen la vostra tranquil·litat.

Tots els productes que distribuïm són de gran qualitat i fiabilitat. A part que necessiten un manteniment mínim, amb Portand Andorra gaudireu d’un excel·lent Servei d’Assistència Tècnica postvenda.

Si desitgeu més informació dels nostres productes, no dubteu en visitar-nos. Els mostrarem els nostres catàlegs per escollir el model més escaient a les vostres necessitats.