portes super rapides2Els avantatges de les portes super rapides Doble-Pass: – Versatilitat – Màxima seguretat – Rapidesa d’acció – Sistemes de comandament La porta super rapida Doble-Pass és idònia per a les necessitats de qualsevol indústria o local comercial. Està construïda amb panells de lona amb recobriment de PVC que llisquen lateralment i s’enrotllen a l’interior d’uns calaixos que, alhora, actuen com a marc portant de la porta. Les seves especials característiques li proporcionen una gran versatilitat de mides i usos així com un elevat nivell insonoritzat i d’aïllament. El seu sistema operatiu fa que la seva seguretat sigui total per als seus usuaris. Instal·lar una porta DOBLE-PASS és donar pas a una tecnologia que augmenta la capacitat operativa del seu equip industrial i, per tant, també de la seva rendibilitat.

Els avantatges de les portes super rapides Doble-Pass: - Versatilitat - Màxima seguretat - Rapidesa d'acció - Sistemes de comandament La porta super rapida Doble-Pass és idònia per a les necessitats de qualsevol indústria o local comercial. Està construïda amb panells de lona amb recobriment de PVC que llisquen lateralment i s'enrotllen a l'interior d'uns calaixos que, alhora, actuen com a marc portant de la porta. Les seves especials característiques li proporcionen una gran versatilitat de mides i usos així com un elevat nivell insonoritzat i d'aïllament. El seu sistema operatiu fa que la seva seguretat sigui total per als seus usuaris. Instal·lar una porta DOBLE-PASS és donar pas a una tecnologia que augmenta la capacitat operativa del seu equip industrial i, per tant, també de la seva rendibilitat.

Els avantatges de les portes super rapides Doble-Pass:
– Versatilitat – Màxima seguretat – Rapidesa d’acció – Sistemes de comandament
La porta super rapida Doble-Pass és idònia per a les necessitats de qualsevol indústria o local comercial.
Està construïda amb panells de lona amb recobriment de PVC que llisquen lateralment i s’enrotllen a l’interior d’uns calaixos que, alhora, actuen com a marc portant de la porta. Les seves especials característiques li proporcionen una gran versatilitat de mides i usos així com un elevat nivell insonoritzat i d’aïllament.

El seu sistema operatiu fa que la seva seguretat sigui total per als seus usuaris. Instal·lar una porta DOBLE-PASS és donar pas a una tecnologia que augmenta la capacitat operativa del seu equip industrial i, per tant, també de la seva rendibilitat.